Anul deciziei mele: 2021

2021 a fost un an al deciziilor importante. BPiON, furnizor de servicii regional în CEE a făcut un pas natural în expansiunea sa și a deschis un nou birou în București, România.

Daniela Zsigmond_MD

În același timp, am fost bucuroasă să accept oportunitatea de a mă alătura unei echipe fantastice, unei comunități. Ce am găsit aici? Exact ceea ce căutam.

Colegi cărora le place să lucreze împreună. De ce? Pentru că iubesc ceea ce fac, pentru că deși contabilitatea și salarizarea sunt considerate activități de rutină, se bucură de provocările zilnice în a găsi cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Oameni prietenoși care te întâmpină și te fac sa te simți parte din comunitatea lor încă din prima zi.

Manageri care ascultă și cărora le pasă de membrii echipei lor și de clienți.

Acționari care investesc în oameni, tehnologie, proiecte care aduc valoare serviciilor pe care le oferim clienților noștri.

Cred cu tărie în mesajul lui Stephen R. Covey, “Întrodeauna tratează-ți angajații exact așa cum ai vrea să se poarte cu cei mai buni clienți ai tăi. ” Clienții existenți și-au exprimat feedback-ul pozitiv cu privire la parteneriatul nostru și sunt convinsă că viitorii noștri clienți vor împărtăși același lucru.

Le sunt recunoscătoare membrilor echipei mele care ni s-au alăturat și care au adus energie pozitivă și o contribuție valoroasă la creșterea noastră.

Apreciez încrederea clienților și partenerilor noștrii, care ne-au oferit ocazia de a ne dovedi calitatea serviciilor pe parcursul colaborării noastre.

Pentru că tocmai a început un nou an, doresc să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi tuturor pentru un 2021 excelent și să vă urez toate cele bune pentru 2022!

Daniela Zsigmond, MD Romania

Citiți articolele noastre anterioare! 

Contactează-ne:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner

Conținut similar