Carieră

Cele mai bune rezultate ale noastre vin de la echipe talentate și concentrate, care lucrează la cele mai înalte niveluri de colaborare, cu ajutorul tehnologiei, transformând probleme dificile și complexe în soluții simple.

0.0  
Numărul total de angajați în 2017
0.0 %  
Procentul femeilor din echipă în 2023

BPiON a apărut pentru a provoca, a livra și a inova mai departe în lumea în continuă schimbare a externalizării proceselor de afaceri și dincolo de aceasta.

Suntem o companie dedicată abordării practice a învățării și oferim oportunități de a vedea provocările complexe ale afacerilor încă din prima zi de experiență profesională, pentru a oferi o nouă perspectivă asupra soluțiilor pentru clienții noștri. Suntem aici pentru a sprijini dezvoltarea carierei tale, dar și dornici să învățăm de la tine.

Be PiONeer!

0.0%  
Rata medie de retenție în 3017
0.0 +
Ore de training livrate în medie per angajat în 2023

Cu toții inovăm. Inovația mută munții din loc și aduce noutatea. Chiar și un pic de "noutate" poate avea rezultate de impact la care nu ne-am gândit niciodată.

Adaugă tehnologia inovatoare ca mijloc de susținere și vei dezlănțui o putere care va spori realizările până la cele mai înalte culmi. Inovarea se naște în cultura colaborării, mediul de birou impulsiv, orele de lucru flexibile și abilitățile de învățare pe tot parcursul vieții.

BPiON te ajută să-ți dezvolți cariera pe tot parcursul vieții, începând din timpul studiilor și până când vei deveni următorul CEO.