Transformare Digitală

Remodelează procesele financiare, de salarizare și resurse umane prin digitalizare conform nevoilor tale. Folosește puterea tehnologiei pentru a optimiza operațiunile tale și lua decizii inteligente.

Cu decenii de experiență consistentă în domeniu, în special în transformarea afacerilor, ajutăm companiile să adopte tehnologii de ultimă oră și să integreze aceste două lumi pentru a evolua și a prospera în mediul de afaceri de astăzi și în era digitală

Pe baza acestei fundații, poți beneficia de o varietate de inițiative de transformare digitală, de la ingineria proceselor digitale, localizări complete și integrări ale ERP-urilor, până la analize de business intelligence și implementări de securitate cibernetică.

Fiecare transformare digitală începe având procesul în minte, unde ești acum și unde îți imaginezi că vei fi după ce călătoria de implementare se încheie: să operezi mai eficient, cu fluxuri de lucru optimizate pentru un acces mai rapid la date și informații, să economisești timp și să realoci resurse și oameni în zonele de afaceri care au nevoie cel mai mult de ele.

Prin adaptarea soluțiilor noastre digitale la nevoile tale unice contextuale, livrăm întotdeauna conform așteptărilor tale.

Ești interesat să explorezi soluțiile noastre personalizate? Hai să discutăm despre nevoile tale și cum putem răspunde cu serviciile noastre de transformare digitală:

Contactează-ne:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner

Serviciile noastre

account_tree

Ingineria Proceselor Digitale și Localizare ERP

query_stats

Gestionarea Atentă a Datelor

Ingineria Proceselor Digitale și Localizare ERP

În lumea noastră din ce în ce mai digitală, optimizarea și modernizarea proceselor de afaceri este esențială pentru a rămâne competitivi și eficienți. Două dintre modurile prin care poți realiza acest lucru sunt:

Ingineria Proceselor Digitale

Ingineria proceselor digitale stă la baza a ceea ce facem. Lucrând alături de tine, vom analiza procesele curente, vom identifica blocajele și apoi vom redesena fluxurile de lucru și operațiunile organizației tale cu ajutorul tehnologiilor integrate, automatizării proceselor robotice și inteligenței artificiale. Astfel, ne propunem să creștem eficiența, să accelerăm finalizarea activităților, să minimizăm erorile și costurile și să promovăm inovația prin valorificarea instrumentelor și metodologiilor digitale de automatizare.

Vrei să discutăm despre cum puterea ingineriei digitale te poate ajuta?

Localizare ERP

Localizarea ERP este o componentă esențială în suita noastră de soluții pentru transformare digitală. Recunoscând cerințele unice de reglementare și conformitate din regiunea CEE, vom localiza sistemul tău ERP pentru a se alinia cu legile locale, codurile fiscale și standardele de raportare. În plus față de îndeplinirea normelor de conformitate, aceasta include adaptarea proceselor, terminlogiei și efectuarea de teste pentru operațiuni fluide la punerea în funcțiune.

Pentru tine, acest lucru înseamnă raportare financiară precisă, confort în ceea ce privește conformitatea și lipsa de griji cu privire la penalități.

Află despre cum puteți ajunge la cea mai bună versiune localizată pentru ERP-ul tău acum:

Gestionarea Atentă a Datelor

Serviciul nostru integrează instrumente avansate care îmbunătățesc livrarea și interacțiunea cu fiecare membru al echipei tale. Astfel, asigurăm o comunicare excelentă, partajarea eficientă a informațiilor și analize avansate și raportări ale monitorizării datelor, cu beneficii atât pentru tine, cât și pentru proiectul nostru, indiferent de geografia sau membrii echipei implicați.

Managementul Bazelor de Date

O gestionare robustă a datelor este esențială pentru a asigura precizia operațiunilor tale financiare. Specialitatea noastră aici este proiectarea și optimizarea bazelor de date adaptate cerințelor tale specifice. Ne asigurăm de integrarea fluidă, fără erori, a datelor din diverse surse, oferindu-ți acces și raportare simplificate.

Având la dispoziție cele mai recente tehnologii de baze de date, ai garanția integrității, fiabilității și accesibilității datelor, astfel încât să iei decizii informate cu încredere.

Analiză Avansată a Datelor

În lumea de azi, condusă de date, exploatarea puterii instrumentelor de top pentru modelarea, analiza și conectarea datelor poate duce departamentul tău financiar către noi niveluri. Fie că este vorba de reconcilierea cifrelor de salarizare sau de consolidarea conturilor între mai multe entități, instrumentele avansate de analiză a datelor asigură acuratețea și eficiența, eliberând echipa ta de manipularea manuală a datelor.

Poți compila și analiza cu ușurință volume mari de date din diverse surse, asigurându-te că lucrezi mereu cu cele mai recente și relevante informații. Având capacitatea de a curăța, transforma și corela seturi de date diverse, vei fi înarmat cu perspective în timp real pentru decizii rapide și strategice. Crearea de tablouri de bord interactive îți permite să vizualizezi instantaneu metrici cruciale de performanță, identificând tendințe și detectând anomalii cu ușurință.

Pentru a te ajuta să realizezi acest lucru, serviciile noastre înglobează două instrumente esențiale, Power Pivot și Power Query de la Microsoft. Cu ele, nu doar optimizăm operațiunile tale — ci trasăm un curs pentru o creștere susținută.

Raportare Inteligentă Puternică

Datele tale financiare spun o istorie; cu Power BI, le poți vizualiza ca niciodată până acum.

Una dintre competențele excepționale pe care le deținem este crearea de tablouri de bord ușor de utilizat, oferindu-ți claritate imediată asupra indicatorilor cruciali de performanță. Urmărești cu ușurință veniturile, cheltuielile și alte metrici cheie cu vizualizări personalizate. Echipa noastră modelează soluții Power BI în jurul cerințelor specifice ale organizației tale, creând tablouri de bord de management și rapoarte financiare detaliate. Aceasta te echipază pentru a identifica tendințe, a observa anomalii și a face alegeri strategice informate.

Prin integrarea abilă a instrumentelor de top pentru analiza datelor în operațiunile tale, facilităm luarea deciziilor informate, eficientizarea utilizării resurselor și promovăm creșterea durabilă în peisajul dinamic regional în orice țară din regiunea CEE.

O Platformă Unică pentru Livrare și Comunicare Consolidate

Descoperă puterea colaborării în operațiunile tale locale sau multinaționale cu platforma versatilă, Smartsheet (NYSE:SMAR). Încorporată în mod natural în livrarea serviciilor noastre, aceasta simplifică procesele și comunicarea și menține proiectele unice sau recurente pe termen lung pe drumul cel bun pentru toți cei implicați local, dar și din alte țări.

Astfel, ai un suport dinamic pentru planificare, urmărire, automatizare, comunicare și raportare a diferitelor aspecte ale proiectelor tale.

Raportarea e-Factura – TAXapiON by BPiON

În timp ce conformitatea legală este solicitantă, la BPiON continuăm să simplificăm procesul pentru tine.

Întrucât raportarea facturilor electronice a devenit treptat obligatorie peste tot în Europa, platforma noastră SaaS de facturare electronică – TAXapiON – te ajută cu ușurință să îndeplinești această cerință.

Cu TAXapiON, conectăm ERP-ul sau software-ul tău de facturare cu sistemul autorității fiscale locale, ANAF, și asigurăm:

  • Raportarea automată a facturilor electronice prin intermediul conexiunii API
  • Gestionarea eficientă a facturilor de vânzare
  • Integrarea rapidă și ușoară cu orice ERP
  • Dashboard web intuitiv

Indiferent de sistemul tău., dacă ai nevoie să rezolvi această cerință într-un mod eficient, ia legătura cu noi și vom configura soluția pentru tine.

Ești pregătit să reduci complexitatea operațiunilor tale?

Oriunde este activă firma ta, pe piețele din România, Ungaria, Polonia sau în alte regiuni din Europa – birourile noastre din București, Budapesta și Varșovia te pot asista eficient în atingerea obiectivelor propuse, indiferent de geografie.

Eliberează Potențialul Companiei tale – Contactează-ne pentru Suport Personalizat:

Contactează-ne:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner

Conținut asociat