Servicii Regionale Externalizate de Contabilitate, Salarizare și Administrare de Personal

Servicii regionale de externalizare susținute de account management superior și tehnologii integrate pentru procese eficiente.

Ești o companie cu operațiuni în creștere sau cu o prezență semnificativă în Europa Centrală și de Est? Sau o corporație globală care caută cel mai bun partener de servicii de consultanță și externalizare în această regiune sau poate la nivel global?

Dacă da, cu BPiON poți evalua abordarea corectă de livrare a serviciilor pentru procesele tale de contabilitate, fiscalitate, administrare de personal și salarizare. Cu echipele noastre locale puternice și birourile din Varșovia, Polonia – Budapesta, Ungaria – București, România, legături strategice în Cehia și Slovacia, și parteneriate profesionale active în toată Europa, asigurăm legătura între nevoile afacerii tale și geografia ta. În cazul în care ai nevoie de noi pentru a te servi la nivel global, suntem gata să te ajutăm ca parte a alianței globale.

Contactează-ne:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner

Cum îți putem accelera expansiunea regională sau globală cu soluții tehnologice securizate și simplifica înțelegerea ta asupra conformității locale la un nivel regional?

BPiON a creat un model de livrare super-rapid, utilizând o platformă globală Microsoft bazată pe cloud, ghidată de acționarii noștri și executată de account managerii noștri regionali. Descoperă ingredientele cheie ale abordării noastre pentru livrarea serviciilor în multiple geografii:

Account Management Regional

Echipa noastră regională dedicată nu doar organizează sarcinile locale printr-o soluție unică, dar poate de asemenea comunica în limba locală preferată de tine.

bpion accounting finance payroll hr

Viteză și Responsabilitate

De la înființare, BPiON a fost deținută de echipa sa de management. Expansiunea rapidă ne-a întărit poziția financiară, rivalizând cu multe companii globale care se adresează Europei Centrale și de Est. Clienții noștri beneficiază de dedicarea susținută a managementului nostru și de interesul investit în succesul companiei, asigurând livrarea de servicii regionale de înaltă calitate și ușor accesibile.

bpion accounting finance payroll hr

Infrastructură 100% Cloud Securizată

BPiON a fost fondată încă de la început cu o abordare progresistă, bazată integral pe cloud. Pentru clienții noștri în căutare de soluții regionale de externalizare pentru contabilitate, fiscalitate, HR și salarizare, utilizăm robustul ecosistem Microsoft, pe care îl actualizăm continuu pentru a ne proteja împotriva amenințărilor emergente de securitate cibernetică.

Alianță Globală

BPiON este un membru dedicat al IR Global, o rețea profesională multidisciplinară reprezentată în peste 165 de jurisdicții, care oferă consiliere juridică, contabilă și financiară companiilor și persoanelor fizice din întreaga lume.

BPiON oferă o abordare one-stop-shop de livrare a serviciilor regionale, coordonând firme partenere boutique și de dimensiuni medii de cea mai înaltă calitate. Companii care se concentrează pe un serviciu condus de parteneri și care au o experiență extinsă transfrontalieră.

Acest angajament asigură nu doar securitatea superioară a datelor tale, dar și flexibilitatea în adaptarea la piețele noi. Astfel, poți beneficia de un serviciu continuu, neîntrerupt și scalabil.

Formată și dezvoltată la nivel regional. Încă de la început, structura noastră de acționariat, infrastructura completă bazată pe cloud, instrumentele tehnologice și structura organizațională – întărite prin pozițiile de account management regional – reflectă valorile și cultura noastră. Totul a fost conceput și dezvoltat cu grijă, având un accent regional.

Află cum putem modela împreună livrarea serviciilor tale regionale.

Contact:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner