Despre noi

Home / Despre noi

BPION – CE ÎNSEAMNĂ?
BUSINESS PROCESS INNOVATION.

Inovarea proceselor de afaceri: suntem aici pentru a aduce o abordare inovatoare în domeniul administrării proceselor de afaceri, condusă de tehnologie. Ne bazăm pe utilizarea inteligentă a tehnologiei, pe gândirea axată pe procese și, cu atât mai mult, pe echipe coerente, la scară regională. Partenerii noștri (interni sau externi) provin din industrii foarte diverse, sunt extrem de dedicați profesionalismului, angajamentului și perseverenței până la realizarea obiectivelor.

Ce facem

Oferim contabilitate de ultimă generație, salarizare și administrare externalizate în toată Europa, utilizând cei peste 100 de ani de experiență profesională combinată, toate îmbrățișate de tehnologie.

Am satisfăcut clienți, inclusiv organizații de toate tipurile și dimensiunile care doresc servicii inteligente și personalizate de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Ungaria, Polonia, România sau în întreaga Europă prin intermediul partenerilor.
Am creat abordarea și instrumentele astfel încât să fie exacte, cuprinzătoare, flexibile și extensibile pentru a oferi cea mai rapidă și mai fiabilă externalizare a proceselor de afaceri care îmbunătățește performanța.

Dacă este ușor de implementat, ușor de utilizat, foarte receptiv și vă permite să vă adaptați la nevoile voastre comerciale actuale, este BPiON.

ECHIPA DE LEADERSHIP A BPION

Esența motivației și a succesului nostru este echipa noastră de management tenace. Cu realizări dovedite, forța competitivă a echipei provine din cunoștințele noastre din industrii diferite, creând diversitate de gândire și idei transferabile.

Suntem la intersecția dintre GenX și GenY, venind din ambele părți cele mai bune trăsături de perseverență, dorința de învățare pe tot parcursul vieții, axați pe acțiune, fiind capabili să facem conexiuni într-un mod prietenos și deschis, în același timp fiind familiarizați cu noile tehnologii din era digitală, pe care le îmbrățișăm și le integrăm și în viețile noastre personale și profesionale. Dați-ne voie să vă prezentăm echipa de conducere a BPiON:

BPION Map with headquaters

BPiON Offices – Budapest, Warsaw​, Bucharest

BPiON Partner Network

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

Subscribe to our free newsletter

Keep up with Accounting, Payroll, Tax regulations and European outsourcing trends with BPiON.

GET NEWSLETTER

Make an inquiry

Do you need a trusted partner who you can rely on in managing your outsourced business processes? Contact us and let’s discuss. Please fill out the form and we will contact you within 24 hours.

Make an inquiry

Știm cum să gestionăm procesele tale de salarizare într-o manieră conformă cu GDPR, bazându-ne pe tehnologia noastră inteligentă. Dacă ești gata, și noi suntem.

BPiON_GDPRready_badge

Contact us

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

99 Váci Avenue
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

17 C.A Rosetti, 3rd floor,
2nd District, Bucharest,
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?