Despre noi

La BPiON, rezonăm cu pulsul fiecărei companii. O companie locală concentrată pe activitatea sa core, o organizație regională care își extinde operațiunile sau un lider global care își optimizează strategia în Europa Centrală și de Est și nu numai.

17

2018

40

2019

70

2020

95

2021

134

2022

161

2023

Creșterea numărului de angajați

0.2

2018

0.9

2019

1.8

2020

3.2

2021

5.1

2022

7.1

2023

Creșterea veniturilor în Mln €

Grupul BPiON (Business Process Innovation) a fost înființat cu scopul de a sprijini și de a îmbunătăți procesele de afaceri în domeniul contabilității, fiscalității, resurselor umane și salarizării. Acest lucru îți oferă asigurarea că expansiunea ta regional sau globală este mai rapidă, mai simplă și foarte sigură

Suntem dedicați să revoluționăm managementul proceselor de afaceri cu soluții de viitor, bazate pe tehnologie, toate concepute pentru servicii eficiente oferite de către profesioniștii noștri.

Punctul nostru forte constă în valorificarea tehnologiei avansate, a strategiilor centrate pe procese și a expertizei echipelor noastre experimentate și unificate din întreaga regiune. Acționarii noștri dinamici provin din diverse sectoare, uniți de dedicarea, profesionalismul și dorința neobosită de a executa eficient.

Clienții noștri internaționali, mari și mici, din diverse industrii, caută servicii inteligente și personalizate de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Ungaria, Polonia, România și în întreaga Europă.

Aceștia beneficiază de metodologiile și instrumentele noastre, concepute pentru acuratețe, adaptabilitate și scalabilitate, care asigură soluții de externalizare prompte și de încredere consolidând rezultatele afacerii lor.

Clienți care au deja încredere în noi:

Esența motivației și succesului nostru este reprezentată de echipa noastră de management și tenacitatea ei

BPiON este deținută de managementul său încă de la înființare. Datorită creșterii rapide, rezultatele noastre financiare sunt mai bune decât cele ale multor companii globale, iar clienții noștri se bucură de motivația entuziastă pe termen lung a conducerii și acționarilor noștri. Cu un palmares de succes, avantajul competitiv al echipei noastre derivă din cunoștințele noastre în domeniu, favorizând o diversitate în gândire și idei transferabile. Îmbrățișând înțelepciunea experimentată a GenX și perspicacitatea digitală a GenY, echipa noastră se aliniază cu cele mai recente progrese tehnologice și le încorporează fără probleme în strategiile noastre.

Entuziasmul constant al conducerii și al acționarilor noștri ne asigură că vom rămâne aliatul tău în acest peisaj dinamic de afaceri.

Click pe poză pentru a vizualiza biografia:

Béla Kakuk
CEO, Partner

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner

Tamás Kovács
MD Hungary,
Partner

Rafał Nadolny
MD Poland,
Partner

Judit Gudman
Innovation and Service Excellence Director, Hungary

Marta Różańska
Client Service Director, Poland

Dániel Benkő
Head of Accounting, Tax Advisor, Hungary

Andrea Bodnár
Head of Compliance, Hungary

László Kovács
Payroll Manager, Hungary

Katalin Karó
Accounting Manager, Hungary

Andrea Király
Advisory Manager, Hungary

Krisztina Benkő
Regional HR Director, Hungary

Árpád Csüllög
Technology Transformation Manager, Hungary

Karolina Wach
Senior Accounting Manager, Poland

Aleksandra Nowicka
HR&Payroll Manager, Poland

Iwona Michalik
Digital and Implementation Director, Poland

Malgorzata Kaszperuk
Process Manager, Poland

Karolina Ignyś
HR Director, Poland

De ce BPiON?

Cu BPiON, obții un aliat de încredere care îți oferă o expertiză de neegalat în contabilitate, taxe, resurse umane și salarizare, realizată prin instrumente și strategii inovatoare. Nu există nimic mai reconfortant decât să îți predai procesele de afaceri unei echipe experimentate și transparente, cu procese deschise și gata să asculte, să observe și să facă legătura către combinația potrivită de servicii, tehnologii, integrări și oameni care să lucreze pentru și cu tine, și să ofere putere afacerii tale în piața dinamică.

Contactează-ne:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner