Experți Interimari în Finanțe, Contabilitate, Salarizare și Resurse Umane

Profesioniști interimari ultra-specializați în contabilitate, finanțe, salarizare și HR, pregătiți să intervină și să colaboreze alături de echipa ta. de la proiecte strategice până la asigurarea conformității de zi cu zi.

Ai nevoie de ajutor suplimentar și dorești să eviți provocările cu recrutarea și angajarea? Obține rezultate rapide cu ajutorul experților noștri interimari multidisciplinari care preiau activitățile de care ai nevoie.

În mediul de afaceri dinamic și alert de astăzi, ar fi ideal să fi terminat toate proiectele esențiale ieri. Dar, în contextul unor situații de afaceri imprevizibile, cum ar fi proiecte noi care încep ad-hoc, oameni care pleacă neașteptat, iar volumul de muncă crește și îți copleșește echipa, te întrebi cum poți menține procesele conforme și sub control. Și asta în timp util și într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Abordarea noastră flexibilă în funcție de contextul individual al afacerii tale îți oferă libertatea de a decide cum să asiguri continuitatea serviciilor și să menții operațiunile în plină forță. De la externalizarea integrală a responsabilități asupra unui proces de afaceri sau doar a câtorva sarcini, până la a beneficia de specialiștii noștri interimari pe termen scurt sau mai lung, tu alegi natura ajutorului suplimentar de care ai nevoie din partea noastră.

Bazându-te pe cunoștințele solide în afaceri și experiența echipei noastre interimare în România, dar și în Europa Centrală și de Est, ai acces la o suită de roluri, abilități și niveluri de senioritate în proiecte de transformare strategică și în domeniul financiar – contabil, salarizare și resurse umane. Niciun efort în recrutare și angajare, nicio obligație pe termen lung impusă, profesioniști interimari continuu bine pregătiți și de încredere care te ajută să obții ceea ce ai nevoie, atunci când ai nevoie.

Contactează-ne:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner

Serviciile noastre

Interimat CFO

Interimat Finanțe și Contabilitate

Interimat Salarizare

Interimat Administrarea Personalului

Interimat CFO

Ai nevoie să inițiezi și să conduci o transformare, să coordonezi un proiect cheie, să treci la un nou sistem ERP, să adaugi structură și organizare proceselor tale sau ești gata să construiești o funcție financiară pentru compania ta? Sau poate să adaugi echilibru atunci când lipsesc temporar liderii echipei ta de finanțe și contabilitate? Acesta este momentul când ai nevoie de profesionistul nostru, CFO interimar, care să intervină și să îndeplinească misiunea la timp.

Abilitățile pot varia, dar CFO-ul nostru va cunoaște întotdeauna cifrele tale în detaliu, va înțelege provocările și oportunitățile, și va colabora cu CEO-ul tău.

Ia legătura cu noi pentru a vedea împreună care este profilul CFO-ului potrivit pentru compania ta:

Interimat Finanțe & Contabilitate

Imaginează-ți un departament financiar-contabil versatil și echipat să gestioneze orice activitate – de la operațiunile de zi cu zi până la deciziile cele mai strategice și critice care susțin creșterea afacerii tale. Cu echipa noastră de administratori financiari interimari, contabili AP/AR, controlori financiari și specialiști în contabilitate, ne putem adapta la orice mediu financiar, indiferent de complexitate, și putem livra conform politicilor și procedurilor companiei tale.

Cu experiența noastră diversificată în diferite industrii și companii, știm cum să ne integram și să preluăm proiectele și inițiativele take, de la sarcinile administrative recurente până la sarcinile de conformitate și să te susținem în timpul auditurilor fiscale, implementării ERP, due diligence și altele. Atunci când colaborezi cu noi pentru a-ți oferi o mână de ajutor suplimentară cu personalul nostru interimar specializat, procesele tale de finanțe și contabilitate rămân eficiente și optimizate.

Ia legătura cu noi acum pentru a afla cum putem face acest lucru:

Interimat Salarizare

Închiderea de lună are loc mereu sub presiune pentru orice companie, mare sau mică, când vine vorba de salarizare și mai ales atunci când este gestionată intern. Colectarea datelor, verificările multiple, calculul salarial, plata salariilor, raportarea internă și conformitatea statutară – toate acestea pun departamentele de salarizare în dificultate până când calculul salarial este finalizat. Cu cât compania este mai mare, cu atât responsabilitatea de a respecta termenele limită critice și plăti corect salariile este mai mare.

Cu specialiștii noștri interimari în salarizare la bord, ai combinația perfectă dintre expertiză și precizie, asigurându-te că fiecare minut contează și fiecare informație este luată în considerare. Acest lucru se traduce prin calcul salarial la timp și exact, de fiecare dată.

Contactează-ne pentru a afla cum te ajutăm să menții un process de salarizare corect și la timp în fiecare lună:

Interimat Administrare de Personal

Nimic nu întrece administrarea dosarelor angajaților. De la angajare până la plecarea din companie, dar și după aceast moment, te poți baza pe specialiștii noștri interimari de resurse umane pentru a aduce lumină și ordine în activitatea administrativă și pentru a fi suportul tău esențial în momentele de vârf ale sezoanelor de angajare, schimbărilor organizaționale sau în perioada unor fuziuni și achiziții. Prevederile Codului Muncii și politicile specifice ale companiei au condus la practicile tale de HR de astăzi pe care specialiștii noștri interimari de HR le vor respecta de fiecare dată.

Ne adaptam acestora pentru a te ajuta să îndeplinești cerințele de conformitate. Contactează-ne pentru a afla cum îți putem ușura administrarea de personal, fie că este on-site sau remote:

Ești pregătit să reduci complexitatea operațiunilor tale?

Oriunde este activă firma ta, pe piețele din România, Ungaria, Polonia sau în alte regiuni din Europa – birourile noastre din București, Budapesta și Varșovia te pot asista eficient în atingerea obiectivelor propuse, indiferent de geografie.

Eliberează Potențialul Companiei tale – Contactează-ne pentru Suport Personalizat:

Contactează-ne:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner

Conținut asociat