Securitatea Datelor

În era noastră digitală, păstrarea în siguranță a informațiilor tale financiare este prima noastră prioritate. Știm cât de crucial este să ai încredere în mediul în care sunt stocate datele tale și cum sunt gestionate.

De aceea am pus la punct o serie de pași solizi pentru a ne asigura că totul este bine securizat.

Iată cum te protejăm:

Aderență la Securitatea Datelor

În lumea digitală de azi, securitatea datelor este o preocupare majoră, în special în managementul financiar. Înțelegem natura sensibilă a datelor financiare și necesitatea unor măsuri robuste pentru a asigura confidențialitatea, integritatea acestora și conformitatea cu standardele de reglementare. Practicile noastre aprofundate de securitate a datelor sunt integrate în toate serviciile noastre, oferind clienților noștri din regiunea CEE cea mai mare încredere în operațiunile lor financiare.

Criptare și Transmisie Securizată

Datele în tranzit sunt protejate prin protocoale de criptare de ultimă generație. Utilizăm algoritmi de criptare standard din industrie pentru a securiza datele în timp ce acestea traversează rețelele, asigurându-ne că informațiile financiare sensibile rămân nelizibile pentru părțile neautorizate. Acest nivel de criptare se extinde la comunicațiile dintre sisteme, aplicații și servicii cloud, oferind o bază sigură pentru toate interacțiunile cu datele.

Controlul Accesului și Autentificarea

Strategia noastră de securitate a datelor implică controale stricte ale accesului și mecanisme de autentificare multi-factor. Numai personalul autorizat are acces la date și sisteme financiare specifice. Rolurile și permisiunile utilizatorilor sunt definite cu meticulozitate, limitând accesul la informații sensibile în funcție de responsabilitățile profesionale. Autentificarea multi-factor adaugă un nivel suplimentar de protecție prin solicitarea mai multor forme de verificare înainte de a acorda accesul.

Confidențialitatea și Conformitatea Datelor

Respectarea reglementărilor privind protecția datelor este nenegociabilă. Respectăm cu meticulozitate legile relevante privind confidențialitatea datelor, inclusiv GDPR și reglementările locale din CEE. Procesele și tehnologiile noastre sunt concepute pentru a permite manipularea, stocarea și procesarea sigură a datelor, asigurând în același timp că datele personale și financiare sunt utilizate doar în scopurile prevăzute. Ne auditam și ne actualizăm în mod regulat practicile pentru a rămâne aliniați la cerințele de conformitate în evoluție.

Audituri și Monitorizare Periodice

Monitorizăm continuu și ne auditam periodic pentru a detecta și reduce potențialele riscuri de securitate. Instrumentele și tehnicile avansate de securitate sunt utilizate pentru a identifica activitățile neobișnuite, potențialele breșe sau vulnerabilități. Această abordare proactivă ne permite să luăm măsuri rapide pentru a rezolva orice probleme de securitate înainte ca acestea să ia amploare.

Recuperarea în caz de Dezastru și Continuitatea Activității

În cazul unor întreruperi neprevăzute, planurile noastre solide de recuperare în caz de dezastru și de continuitate a activității asigură faptul că datele tale financiare rămân intacte și accesibile. Pentru a restabili rapid operațiunile și a minimiza pierderile de date, există back-up-uri de rezervă periodice ale datelor, stocare în afara sediului și planuri de urgență.

Instruirea și Conștientizarea Angajaților

Recunoaștem că securitatea datelor este o responsabilitate comună. Angajații noștri sunt supuși unei instruiri riguroase pentru a promova o cultură a conștientizării securității. Prin înțelegerea celor mai recente amenințări și a celor mai bune practici, echipa noastră rămâne vigilentă în ceea ce privește protejarea datelor tale financiare.

Ești pregătit să reduci complexitatea operațiunilor tale?

Oriunde este activă firma ta, pe piețele din România, Ungaria, Polonia sau în alte regiuni din Europa – birourile noastre din București, Budapesta și Varșovia te pot asista eficient în atingerea obiectivelor propuse, indiferent de geografie.

Eliberează Potențialul Companiei tale – Contactează-ne pentru Suport Personalizat:

Contact:

Daniela Zsigmond
MD Romania,
Partner