#Meet Our Team

#Meetour este o serie de interviuri scurte cu actualii noștri colegi la BPION

Aceste interviuri aprofundează ceea ce prețuiesc în mod deosebit în cariera lor profesională și cum își găsesc locul în cadrul organizației noastre. Punem în mod constant aceeași întrebare, însă fiecare răspuns este unic și fiecare perspectivă are o valoare imensă pentru noi.

Te invităm să citești în continuare! Dacă ceea ce ai citit ți se pare intrigant, nu ezita să aplici și să devii parte din echipa noastră.

Aruncă o privire la recenziile selectate oferite de colegii noștri:

Weronika Trzpiola
Junior HR & Payroll Specialist:

Îmi place să lucrez la BPiON Services pentru oportunitatea de învățare continuă! Mi-am început călătoria în decembrie 2022. Când m-am alăturat pentru prima dată, aveam puține cunoștințe despre resurse umane și salarizare, dar au trecut câteva luni și mă bucur să văd că abilitățile mele cresc constant. Clienții pun adesea o varietate de întrebări care nu sunt întotdeauna simple! Acest lucru necesită uneori dedicarea a mai mult timp pentru a găsi și a înțelege informațiile – de aceea apreciez faptul că echipa de salarizare cu care lucrez mă sprijină întotdeauna și mă ajută să rezolv provocările pe care le întâmpin!

Este minunat să lucrez cu oameni care sunt dispuși să își împărtășească cunoștințele și experiența.

Dorota Rzeźniczek
BPO Commercial Advisor:

Ani de zile am fost implicată în vânzări – îmi place pentru că legătura cu o altă persoană îmi dă un sentiment de împlinire. Cu toate acestea, am simțit că am nevoie de ceva mai mult în munca mea, și atunci a sunat telefonul… La celălalt capăt al firului era cineva din echipa @BPion.

Și așa a început povestea mea cu echipa de experți. BPiON Services nu este o companie oarecare – este un loc unic în care conștientizarea conducerii și a managerilor este foarte mare. Așa că atunci când mi s-a pus întrebarea “ce îmi place la BPiON…”.

Ei bine, aș putea enumera multe lucruri, dar cel mai bine răspund la această întrebare cultura comunicării, nivelul de relaționare și angajament, o abordare flexibilă și înțelegerea pe mai multe niveluri, construită de oameni care cunosc piața și cele mai actuale provocări.

Echipa este în continuă creștere, diversă și plină de pasiune și energie pentru ceea ce face. Fiecare zi este plină de idei și de muncă intensă și fructuoasă. Acesta este BPiON – locul în care îmi place să fiu.

Iwona Michalik
Director Digitalizare și Implementare:

Ceea ce îmi place la BPiON este deschiderea către tehnologie!

De când îmi amintesc (și m-am alăturat echipei aproape de începutul existenței companiei ), BPiON Services a investit activ în tehnologie și a susținut utilizarea acesteia, recunoscând rolul pe care îl joacă în lumea modernă – de la îmbunătățirea eficienței la automatizarea proceselor clienților.

Cred că #tehnologia este o parte integrantă a viitorului nostru – este motorul schimbării și al progresului în toate domeniile vieții, nu doar în afaceri. De aceea, sunt mândră să fac parte dintr-o companie care caută în mod activ noi soluții, permite selectarea flexibilă a instrumentelor și integrarea acestora.

Nicăieri altundeva nu am mai avut un asemenea sentiment de “se poate face” – aici, totul este posibil!