Tamás Kovács

Tamás Kovács

MD Hungary, Partner

+ 36 (20) 444 4471

Mi-am început cariera ca auditor la prestigioasa firmă de audit BIG4 KPMG. În timpul mandatului meu acolo, nu numai că am dobândit cunoștințe care continuă să stea la baza expertizei mele, dar am legat și prietenii durabile care persistă până în prezent.

Ulterior, am petrecut 15 ani în lumea externalizării în domeniul marketingului în multiple agenții de publicitate și studiouri globale din cadrul renumitului Interpublic Group of Companies (NYSE:IPG). Aceasta mi-a oferit oportunitatea de a mă scufunda în cultura unică a unei întreprinderi globale, permițându-mi să locuiesc la Londra și să colaborez cu numeroase birouri din regiunea EMEA și din New York. Această expunere m-a îmbogățit cu calități precum deschiderea către schimbare, adaptabilitatea, munca eficientă în echipă, perspicacitatea structurală și o înțelegere profundă a dinamicii operaționale a organizațiilor listate la bursa de pe Wall Street.

Dețin o calificare ACCA, cu o experiență profesională de peste două decenii în domeniul managementului financiar și operațional. Sunt o minte curioasă, condusă de învățarea continuă. Sunt un susținător al autodepășirii și am o foame neobosită de a înțelege mai multe despre noile tendințe și tehnologii. În lumea modernă de astăzi, instrumentele care susțin astfel de învățături sunt la îndemâna noastră, la îndemâna noastră, pe World Wide Web. Astfel de abilități de autodezvoltare continuă să-mi dezvolte creativitatea, încurajează gândirea out-of-the-box și mă echipează cu pricepere tehnologică

În viața mea personală, sunt mândru că am doi copii. Caut întotdeauna ocazia de a mă implica în activități vesele împreună cu familia și prietenii, explorând împreună noi experiențe și fiind martor la călătoria copiilor mei, la modul în care descoperă și absorb lumea. Această călătorie de explorare rezonează atât de profund cu mine, încât, uneori, mă văd pe mine însumi devenind al treilea copil din familia noastră jucăușă.


Email *
Nume *
Prenume *
Companie *
Rol *
Department *
Telefon  
Cehia
Ungaria
Polonia
România
Slovacia
Ucraina
Altele
Detalii 
Lead Source 
Source url 
Country 
Lead Status 
Contact person 
Communication language 
Accept să primesc informații comerciale de la BPiON ** 
*
Accept Politica de Confidențialitate *


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.


Prin furnizarea de date cu caracter personal și trimiterea formularului, recunoașteți că ați luat cunoștință despre regulile de prelucrare a datelor descrise mai jos. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal, în funcție de detaliile cererii dumneavoastră sau de țara indicată în formular, poate fi BPiON Poland sp. z. o. o., BPION Services Kft., BPiON Romania SRL, BPION Slovakia s.r.o. sau BPION Czech s.r.o. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pentru a răspunde cererii dumneavoastră, pentru a încheia și executa un contract sau pentru a vă trimite conținut de marketing. Informații complete despre prelucrarea datelor dvs. personale pot fi găsite în pagina noastră de Privacy Policy.


În orice moment aveți dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le corecta, de a le șterge, de a limita prelucrarea acestora sau de a vă opune prelucrării lor și dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, precum și dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.


**Prin bifarea căsuței de consimțământ pentru marketing, sunteți de acord să primiți informații comerciale, în special buletine informative, de la BPiON. Fiecare comunicare pe care v-o trimitem va include o opțiune de dezabonare.