Rafał Nadolny

Rafał Nadolny

MD Poland, Partner

+48 662 256 663

Am o experiență vastă în optimizarea proceselor de contabilitate, resurse umane și salarizare pentru clienți multinaționali. În activitatea mea, mă concentrez pe îmbunătățirea soluțiilor în domeniul externalizării și pe adaptarea acestora în conformitate cu așteptările clienților. Absolvent de drept la Universitatea Jagiellonian din Cracovia. Studii postuniversitare finalizate la Universitatea de Economie din Cracovia. Am implementat proiecte de externalizare pentru numeroase entități din sectorul SSC / BPO, companii de consultanță globală și Fortune 500.

Cred că o echipă excelentă este cheia succesului. Simt satisfacție atunci când văd că îmi ajut echipa să se dezvolte. Parteneriatul și încrederea sunt doi piloni ai relațiilor de afaceri. Îmbunătățirea continuă și comunicarea deschisă sunt extrem de importante pentru mine.

Cele două fiice ale mele au grijă de echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Îmi place să îmi petrec timpul liber activ alături de familie. Nu-mi pot imagina viața fără muzică, cafea bună, cărți, călătorii și navigație maritimă.


Email *
Nume *
Prenume *
Companie *
Rol *
Department *
Telefon  
Cehia
Ungaria
Polonia
România
Slovacia
Ucraina
Altele
Detalii 
Lead Source 
Source url 
Country 
Lead Status 
Contact person 
Communication language 
Accept să primesc informații comerciale de la BPiON ** 
*
Accept Politica de Confidențialitate *


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.


Prin furnizarea de date cu caracter personal și trimiterea formularului, recunoașteți că ați luat cunoștință despre regulile de prelucrare a datelor descrise mai jos. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal, în funcție de detaliile cererii dumneavoastră sau de țara indicată în formular, poate fi BPiON Poland sp. z. o. o., BPION Services Kft., BPiON Romania SRL, BPION Slovakia s.r.o. sau BPION Czech s.r.o. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pentru a răspunde cererii dumneavoastră, pentru a încheia și executa un contract sau pentru a vă trimite conținut de marketing. Informații complete despre prelucrarea datelor dvs. personale pot fi găsite în pagina noastră de Privacy Policy.


În orice moment aveți dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le corecta, de a le șterge, de a limita prelucrarea acestora sau de a vă opune prelucrării lor și dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, precum și dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.


**Prin bifarea căsuței de consimțământ pentru marketing, sunteți de acord să primiți informații comerciale, în special buletine informative, de la BPiON. Fiecare comunicare pe care v-o trimitem va include o opțiune de dezabonare.