Judit Gudman

Judit Gudman

Client Service Director

+36 20 775 5805

De-a lungul celor 14 ani de activitate în domeniul externalizării contabilității și al salarizării, am ajuns să înțeleg foarte bine nevoile clienților și punctele nevralgice ale acestora. Am oferit soluții prin conducerea unor implementări complexe de sisteme, implementări de servicii și transformări ale proceselor de salarizare.

Sunt pasionată de crearea unor echipe excelente care au un set coerent de valori. Personalitatea, competențele și valorile de bază sunt pe primul loc atunci când recrutez noi colegi. Cred că trebuie să provocăm obișnuitul, modul în care gândim și acționăm, în direcția unor evoluții ulterioare.

Am un fiu, care mă învață cel mai mult despre mine însumi, în timp ce el este cel mai mare susținător al meu în cursele mele de semi-maraton


Email *
Nume *
Prenume *
Companie *
Rol *
Department *
Telefon  
Cehia
Ungaria
Polonia
România
Slovacia
Ucraina
Altele
Detalii 
Lead Source 
Source url 
Country 
Lead Status 
Contact person 
Communication language 
Accept să primesc informații comerciale de la BPiON ** 
*
Accept Politica de Confidențialitate *


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.


Prin furnizarea de date cu caracter personal și trimiterea formularului, recunoașteți că ați luat cunoștință despre regulile de prelucrare a datelor descrise mai jos. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal, în funcție de detaliile cererii dumneavoastră sau de țara indicată în formular, poate fi BPiON Poland sp. z. o. o., BPION Services Kft., BPiON Romania SRL, BPION Slovakia s.r.o. sau BPION Czech s.r.o. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pentru a răspunde cererii dumneavoastră, pentru a încheia și executa un contract sau pentru a vă trimite conținut de marketing. Informații complete despre prelucrarea datelor dvs. personale pot fi găsite în pagina noastră de Privacy Policy.


În orice moment aveți dreptul de a avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le corecta, de a le șterge, de a limita prelucrarea acestora sau de a vă opune prelucrării lor și dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, precum și dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.


**Prin bifarea căsuței de consimțământ pentru marketing, sunteți de acord să primiți informații comerciale, în special buletine informative, de la BPiON. Fiecare comunicare pe care v-o trimitem va include o opțiune de dezabonare.