TRANSFORMARE DE PROCESE & DIGITALIZARE

Home / TRANSFORMARE DE PROCESE & DIGITALIZARE

Transformarea proceselor de afaceri, precum și construirea unor organizații bazate pe tehnologie în vederea livrării unor beneficii asumate la un cost fix sunt provocări colosale. Le înțelegem și suntem capabili să le gestionăm eficace și eficient. Concentrează-te pe activitățile principale și lasă pe BPiON să te ajute să obții valoare din aceste schimbări imediat.

Doar câteva dintre ofertele noastre aici:

  • Managementul proceselor digitale și de afaceri
  • Excelență operațională și soluții de management

CONSULTANȚĂ PENTRU BPO (BUSINESS PROCESSES OUTSOURCING) ȘI SSC (SHARED SERVICES CENTERS)

Ezitați privind locația organizației de servicii în Europa? Vă lipsește capacitatea de tranziție a proceselor? Automatizarea și îmbunătățirea performanței sunt provocatoare? Reflectați asupra strategiei și a următorului pas?


Încă nu ați luat în considerare nici una dintre cele de mai sus, dar acum că ai citit acest lucru, ești curios/curioasă să afli despre ce este vorba și de ce multe companii urmează acest model?


Cu toate acestea, ești îngrijorat/îngrijorată de stresul pe care o astfel de schimbare majoră îl va aduce organizației tale?

GESTIONAREA
DE SCHIMBĂRI CRITICE
ESTE REȚETA SECRETĂ
A BPiON.

Indiferent în ce etapă a ciclului de maturitate a BPO sau SSC vă aflați, aveți nevoie de parteneri de încredere pentru a lua decizii adecvate și pentru a furniza rezultatele așteptate.

Nu aveți idee ce să faceți și de unde să începeți? Începeți cu BPiON și lăsați-ne să fim campionul schimbării.

Credem că serviciile noastre special destinate grupurilor BPO și SSC combină cele mai bune practici, cu tehnologie inovatoare și cu servicii de consultanță dedicate pentru ca lucrurile să se întâmple. Instrumentele noastre, metodologiile și expertiza dovedite, vă vor permite să implementați schimbările dorite și să aveți beneficii mai rapid.

Cum ar fi:

  • Studiu de fezabilitate (de exemplu: analiza locației, diagnostic și benchmarking, identificarea strategiei și planul de afaceri)
  • Design-ul și planificarea viitorului model (și anume: structuri de guvernanță, proiectarea nivelelor de servicii, matricea de management a serviciilor, proiectarea organizației, profilul posturilor, descrierea atribuțiilor, matricea de control, maparea proceselor, proiectarea IT, proiectarea biroului, hardware, cerințe de securitate și administrare, înființarea legală, plan de implementare, plan de tranziție IT, strategia de tranziție, plan de comunicare, plan de management al riscurilor
  • Implementarea viitorului model (de exemplu: procese, tranziție de oameni și tehnologie, program, schimbare, comunicare și management al calității)
  • Optimizare (auditarea stării actuale și simplificarea organizației, procese și tehnologii, implementarea de lean management și îmbunătățire continuă, Robotics Process Automation (RPA), Business Process Management (BPM) și implementarea altor automatizări)

Utilizați consultanța BPO și SSC de la BPiON pentru transformarea lină și nedureroasă a proceselor de afaceri ale organizației voastre.

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU GRATUIT

BPiON te informează privind Contabilitatea, Salarizarea, reglementările fiscale și tendințele europene privind externalizarea.

OBŢINEŢI NEWSLETTER

SOLICITĂ OFERTĂ

Ai nevoie de un partener de încredere pe care să te poți baza în gestionarea proceselor tale?
Contactează-ne și haide să discutăm.
Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta în următoarele de 24 de ore.

Solicită ofertă

Știm cum să gestionăm procesele tale de salarizare într-o manieră conformă cu GDPR, bazându-ne pe tehnologia noastră inteligentă. Dacă ești gata, și noi suntem.

BPiON_GDPRready_badge

Contactează-ne

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

99 Váci Avenue
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

15A Orhideelor, 13th floor,
6th District, Bucharest
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?