SERVICII DE SECRETARIAT CORPORATIV

Home / SERVICII DE SECRETARIAT CORPORATIV

Lumea devine un loc mult mai mic pe măsură ce era digitală reduce granițele geografice ale afacerii. Aceasta aduce apoi provocări suplimentare legate de cum dai startul expansiunii internaționale și cum profiți de noi oportunități. Cum menții Guvernanța corporativă în regiunile în care nu ai resurse sau expertiză? Guvernanța și serviciile de Secretariat corporativ sunt afacerea noastră.  Te putem ajuta în extinderea afacerii tale oferind servicii de Secretariat corporativ și asigurând configurarea potrivită pentru fiecare locație.

Compania ta este în creștere și vă gândiți la expansiunea internațională, dar vă sperie toate problemele asociate cu începerea unei afaceri în străinătate. Te-ai întrebat vreodată: cum să descătușezi potențialul de expansiune internațională, fără povara îndeplinirii cerințelor legale locale și toate realizate la un cost accesibil?

LASĂ BPION
SĂ TE AJUTE
SĂ-ȚI ÎNTINZI ARIPILE.

Noua lume este un teritoriu necunoscut și lipsa de cunoștințe vă restricționează expansiunea? BPiON vă poate aduce liniște, vă poate întâmpina în străinătate și vă poate oferi o călătorie mult mai lină către noua lume.

Ce putem oferi
pentru a vă lua grijile
și a vă oferi încredere
și liniște sufletească
pentru călătorie:

  • Servicii de constituire și înființare a companiei
  • Sediu social
  • Servicii de secretariat corporativ
  • Informații de business (rapoarte KYC și AML, due diligence)

Utilizați serviciile de Secretariat corporativ ale BPiON pentru a vă dezlănțui expansiunea companiei. Vă ajutăm să faceți față provocărilor legate de complexitate și prevederi legale asociate noilor intrări pe piața europeană.

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU GRATUIT

BPiON te informează privind Contabilitatea, Salarizarea, reglementările fiscale și tendințele europene privind externalizarea.

OBŢINEŢI NEWSLETTER

SOLICITĂ OFERTĂ

Ai nevoie de un partener de încredere pe care să te poți baza în gestionarea proceselor tale?
Contactează-ne și haide să discutăm.
Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta în următoarele de 24 de ore.

Solicită ofertă

Știm cum să gestionăm procesele tale de salarizare într-o manieră conformă cu GDPR, bazându-ne pe tehnologia noastră inteligentă. Dacă ești gata, și noi suntem.

BPiON_GDPRready_badge

Contactează-ne

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

99 Váci Avenue
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

15A Orhideelor, 13th floor,
6th District, Bucharest
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?