Ne face plăcere să vă anunțăm extinderea prezenței noastre internaționale prin deschiderea noului nostru birou din București, România.

BPION Romania - Office opening communication BPiON s-a născut ca furnizor regional de servicii BPO în CEE. Sunt foarte mândru de echipa noastră formată din peste 90 de profesioniști în contabilitate, salarizare și procese de afaceri care sprijină clienții noștri din Ungaria și Polonia și fac fericiți 130 de CFO și 80 de manageri de resurse umane în fiecare zi.

După realizări remarcabile în Ungaria și Polonia din ultimii 3 ani, deschiderea biroului din România face parte, de asemenea, din strategia noastră de creștere. BPiON are parteneriate strategice în peste 40 de țări din Europa, iar esența serviciilor BPiON de contabilitate, salarizare și servicii de resurse umane sunt centrele noastre cheie de servicii CEE.

Mă bucur să o prezint pe Daniela Zsigmond, care s-a alăturat echipei de management BPiON în calitate de Managing Director al BPiON România. Experiența ei de aproape 20 de ani în serviciile de administrare a resurselor umane și salarizării ne ajută să oferim în Romania aceleași servicii BPO personalizate de aceeași calitate bazate pe procese, tehnologie și cloud, precum le oferim în Ungaria și Polonia.

Pe lângă experiența sa profesională, am convingerea că este cea mai potrivită pentru a influența cultura BPiON în România, care să inspire prin idei moderne, experiențe de viață reale și parteneriate de durată ce vor schimba perspectiva, să încurajeze dezvoltarea, și să îmbunătățescă luarea deciziilor și crearea de soluții de calitate.” – a declarat Béla Kakuk, CEO al Grupului BPiON.

Care a fost motivul principal al Danielei în alegerea BPiON?

Daniela Zsigmond_MD_BPION ROMANIA„Am lucrat împreună în cariera mea anterioară cu managementul BPiON, cunosc și împărtășesc filosofia lor de lucru, iar impulsul BPiON m-a fascinat și pe mine. Cunoștințele moderne, reputația BPiON și încrederea Clienților sunt un mare pas înainte pentru extindere.

Conformitatea locală în domeniul contabilității și salarizării pe piețele CEE este întotdeauna o provocare pentru companiile multinaționale. Mă bucur să construiesc o echipă care are cunoștințele profesionale locale și internaționale necesare, combinate cu abordarea inovatoare față de clienți, pe care BPiON o oferă în toată Europa.

Știu că împreună cu echipa BPiON pot aduce valoare serviciilor și optimizării proceselor pe care le oferim în România. ” – a răspuns Daniela la întrebare.

Suntem încântați să oferim clienților serviciile noastre de externalizare a contabilității și salarizării din noua noastră locație din București.

Mai multre despre serviciile noastre.