EXTINDERE REGIONALĂ

Home / EXTINDERE REGIONALĂ

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală? Vă putem sprijini prin furnizarea de servicii standardizate în Europa printr-un management regional de tip “one stop shop”, combinând propriile birouri și companiile partenere într-un model eficace, hibrid.

BPiON Offices
Budapest, Warsaw​, Bucharest

BPiON Partner Network

Ne susținem clienții în mai multe țări prin intermediul birourilor proprii în Europa Centrală și de Est (Ungaria, Polonia, România) și cu o rețea largă de parteneri din toată Europa.

Prin rețeaua noastră profesională, combinăm cunoștințe locale și internaționale pentru toate serviciile pe care le oferim în ceea ce privește contabilitatea, salarizarea, administrarea resurselor umane, reglementările, externalizarea și procesele de digitalizare.

Atunci când ne selectăm partenerii, ne asigurăm că îi alegem pe cei mai buni furnizori din toate jurisdicțiile, respectând standardele de calitate ridicate pe care le-am stabilit.

Asigurăm clienților noștri primirea unui punct unic de contact acolo unde se potrivește cel mai bine nevoilor lor și managementul proiectului se desfășoară într-un mod fluid, prin care eficiența și eficacitatea rămân la același nivel și între regiuni.

De asemenea, ne asigurăm că schimbul de cunoștințe este continuu și suntem la curent cu toate aspectele internaționale recente care au un impact în industria noastră și acordăm atenție pentru a menține clienții noștri la curent cu acele informații cu impact în industriile lor.

În mediul de astăzi bazat pe tehnologie, utilizăm pe diverse platforme bazate pe cloud, oferind un nivel de serviciu unic și vizibilitatea procesului și a datelor peste granițe.

Ne străduim să eliminăm toată incertitudinea asociată cu noile teritorii și soluții, astfel încât să vă puteți concentra asupra operațiunilor voastre de bază și să nu vă faceți griji cu privire la surprize neprevăzute doar pentru că ați îndrăznit să visați să vă extindeți și să vă realizați ambițiile dincolo de granițele actuale.

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU GRATUIT

BPiON te informează privind Contabilitatea, Salarizarea, reglementările fiscale și tendințele europene privind externalizarea.

OBŢINEŢI NEWSLETTER

SOLICITĂ OFERTĂ

Ai nevoie de un partener de încredere pe care să te poți baza în gestionarea proceselor tale?
Contactează-ne și haide să discutăm.
Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta în următoarele de 24 de ore.

Solicită ofertă

Știm cum să gestionăm procesele tale de salarizare într-o manieră conformă cu GDPR, bazându-ne pe tehnologia noastră inteligentă. Dacă ești gata, și noi suntem.

BPiON_GDPRready_badge

Contactează-ne

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

99 Váci Avenue
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

15A Orhideelor, 13th floor,
6th District, Bucharest
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?