EXTERNALIZARE ONSITE

Home / EXTERNALIZARE ONSITE

Externalizarea integrală a serviciilor este un proces complex și necesită precizie în planificare, execuție și control. Discutăm de mai multe scenarii atunci când ai nevoie să incorporezi doar o parte din serviciul nostru în procesele tale actuale.

În Europa Centrală și de Est, resursele sunt rare, în timp ce nevoia de a maximiza investiția și de a găsi eficiențe suplimentare transfrontaliere în gestionarea talentelor și a operațiunilor este în continuă creștere.

Transferarea resursei noastre la voi vă poate garanta flexibilitatea forței de muncă în perioadele de vârf ale afacerii, pentru a rămâne agil.

Echipa noastră dedicată acestor servicii primește instruirea completă din partea BPiON, prin urmare soluția este ușor de implementat și extins, ori de câte ori activitățile voastre interne au nevoie de astfel de resurse limitate.

Contabilitate, salarizare / HR sau transformare de proces? BPiON are o varietate completă de talente cu diferite competențe și nivel de senioritate. Orice provocare ați avea, avem resursa și modalitatea pentru a o rezolva.

Avem mai multe opțiuni pentru a vă oferi soluția potrivită pentru afacerea voastră, dacă are resurse limitate.

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE ACESTUI SERVICIU

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU GRATUIT

BPiON te informează privind Contabilitatea, Salarizarea, reglementările fiscale și tendințele europene privind externalizarea.

OBŢINEŢI NEWSLETTER

SOLICITĂ OFERTĂ

Ai nevoie de un partener de încredere pe care să te poți baza în gestionarea proceselor tale?
Contactează-ne și haide să discutăm.
Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta în următoarele de 24 de ore.

Solicită ofertă

Știm cum să gestionăm procesele tale de salarizare într-o manieră conformă cu GDPR, bazându-ne pe tehnologia noastră inteligentă. Dacă ești gata, și noi suntem.

BPiON_GDPRready_badge

Contactează-ne

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

99 Váci Avenue
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

15A Orhideelor, 13th floor,
6th District, Bucharest
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?