ECHIPA DE LEADERSHIP

Home / ECHIPA DE LEADERSHIP

Tamás Kovács

Managing Director Ungaria, Partener

La bază, am început ca auditor la KPMG, apoi am intrat în lumea Marketing-ului și m-am alăturat Interpublic Group, mai multor agenții de publicitate, cea mai importantă fiind McCANN. Urcând treptele carierei de-a lungul celor 14 ani, am fost Controller, Controller regional, CFO, CEO, am lucrat în străinătate, apoi m-am stabilit în cele din urmă la Budapesta. Ca și calificare sunt economist certificat ACCA, cu mai mult de un deceniu de experiență profesională în managementul financiar și operațional.

Ca și personalitate, publicitatea și-a lăsat amprenta asupra mea în acești ani, oferindu-mi creativitate, gândire out of the box, apetit pentru tehnologie; lucrând pentru o companie diversă și globală, am învățat să fiu deschis, flexibil, să lucrez bine în echipă și am învățat și ceva politică internă.

Din fire, sunt o minte curioasă, mânată de dorința de a învăța, de a cunoaște oamenii din spatele oricărui lucru de care ne ocupăm și îmbrățișez schimbarea ca o constantă. Sunt tată a doi copii, cu toate acestea uneori pot deveni cel de-al treilea copil, deoarece pot fi cu ușurință tras în toate acele jocuri care sfârșesc cu o cameră dezordonată.

„If everything seems under control, you’re just not going fast enough.” – Mario Andretti  

Béla Kakuk

CEO, Partener

Fiind CEO-ul unei firme regionale, îmi împart timpul între birourile noastre din Varșovia, Budapesta și București. Sunt un profesionist certificat ACCA, Consilier fiscal autorizat și am absolvit Hult International Business School, un MBA internațional foarte bine cotat de către Financial Times și Economist.

Sunt pasionat de noua generație și am câștigat titlul de profesor universitar onorific la Școala de Afaceri din Budapesta.

Fiind un atlet profesionist de mai bine de un deceniu m-a ajutat să-mi creez un angajament nesfârșit față de perfecționism. Alergarea a rămas hobby-ul meu până astăzi.

“Taking it easy won’t take you anywhere.”

Rafał Nadolny

Managing Director Poland, Partener

Am o vastă experiență în optimizarea proceselor de contabilitate, resurse umane și salarizare pentru clienții multinaționali. În munca mea, mă concentrez pe îmbunătățirea soluțiilor în domeniul externalizării și adaptarea acestora în conformitate cu așteptările clienților. Sunt absolvent de drept la Universitatea Jagielloniană din Cracovia. Am studii postuniversitare finalizate la Universitatea de Economie din Cracovia. Am implementat proiecte de externalizare pentru multe entități din sectorul SSC / BPO, companii globale de consultanță și Fortune 500.

Cred că o echipă grozavă este cheia succesului. Simt satisfacție când văd că îmi ajut echipa să se dezvolte.

Parteneriatul și încrederea sunt doi piloni ai relațiilor de afaceri. Îmbunătățirea continuă și comunicarea deschisă sunt extrem de importante pentru mine.

Cele două fiice ale mele se ocupă de echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Îmi place să-mi petrec timpul liber activ cu familia. Nu-mi pot imagina viața fără muzică, cafea bună, cărți, călătorii și călătorii pe mare.

„If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Daniela Zsigmond

Managing Director Romania

Sunt parte din salarizare de mai mult de 20 ani și incă continui întrucât este un domeniu de care sunt pasionată și entuziastă, unde întâlnesc noi provocări și unde profit de toate oportunitățile ridicate de evoluția tehnologiei și creșterea așteptărilor continue ale oamenilor.

Cred cu tărie că preocuparea mea pentru construirea de echipe puternice și de a găsi soluții optimizate adecvate pentru clienții noștri este cu siguranță cheia pentru a avea succes.

Îmi face plăcere să fiu parte din experiențe și locuri noi împreună cu familia și prietenii.

“Puterea echipei este fiecare membru individual. Puterea fiecărui membru este echipa.” Phil Jackson

Judit Gudman

Director Clienti, Partener

De-a lungul celor 14 ani de activitate în domeniul contabilității și al externalizării salarizării, am dezvoltat un simț al înțelegerii nevoilor și provocărilor clienților. Am livrat soluții conducând implementări complexe de sisteme, implementări de servicii și transformări ale procesului de salarizare.

Am o pasiune pentru construirea unor echipe grozave, care să aibă un set coerent de valori. Personalitatea, competențele și valorile de bază sunt pe primul loc atunci când aleg colegi noi. Cred că trebuie să provocăm obișnuitul, modul în care gândim și acționăm, pentru a continua evoluția.

Am un fiu, care mă învață cel mai mult despre mine, în timp ce el este cel mai mare susținător al meu în cursele de semi maraton.

„A clear purpose will unite you as you move forward, values will guide your behavior, and goals will focus your energy.”

Kenneth H. Blanchard

László Kovács

Manager Salarizare, Partener

Am mai mult de 14 ani de experiență profesională în salarizare și mai mult de 10 ani în funcții de conducere. Pe lângă diploma de economist, am fost atras de zona de taxe și am obținut o certificare de Consilier fiscal. Îmi place când tehnologia servește bine procedurilor, de aceea specialitatea și pasiunea mea au devenit crearea și gestionarea proceselor de salarizare bazate pe tehnologie.

Cred că, printr-o combinație optimă de spirit de echipă și puncte forte individuale, îți poți atinge obiectivele mult mai ușor.

Îmi place să călătoresc și să descopăr împreună cu soția mea noi trasee pe bicicletele noastre.

„Just focus on the task and the rest will follow.”

Krisztina Benkő

HR Manager, Partener

Sunt o persoană de resurse umane care nu se teme să citească o balanță. Am o mare experiență în business și am condus o echipă de contabilitate mai mulți ani. Sunt un cititor pasionat și un continu student, sunt „work in progress”. Sper să-mi termin MBA-ul în curând.

Cred că am darul de a-i încuraja pe alții. Dacă reușesc să inspir pe cineva să treacă la următorul nivel în cariera sa, sunt cea mai fericită persoană. Sper că există câteva exemple pentru acest lucru.

Sunt o mamă care lucrează, mă simt ca un acrobat.

„The most important measure of how good a game I played was how much better I’d made my teammates play.”

(Bill Russel, NBA player)