Despre noi

Home / Despre noi

BPION – CE ÎNSEAMNĂ?
BUSINESS PROCESS INNOVATION.

Inovarea proceselor de afaceri: suntem aici pentru a aduce o abordare inovatoare în domeniul administrării proceselor de afaceri, condusă de tehnologie. Ne bazăm pe utilizarea inteligentă a tehnologiei, pe gândirea axată pe procese și, cu atât mai mult, pe echipe coerente, la scară regională. Partenerii noștri (interni sau externi) provin din industrii foarte diverse, sunt extrem de dedicați profesionalismului, angajamentului și perseverenței până la realizarea obiectivelor.

Ce facem

Oferim contabilitate de ultimă generație, salarizare și administrare externalizate în toată Europa, utilizând cei peste 100 de ani de experiență profesională combinată, toate îmbrățișate de tehnologie.

Am satisfăcut clienți, inclusiv organizații de toate tipurile și dimensiunile care doresc servicii inteligente și personalizate de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Ungaria, Polonia, România sau în întreaga Europă prin intermediul partenerilor.
Am creat abordarea și instrumentele astfel încât să fie exacte, cuprinzătoare, flexibile și extensibile pentru a oferi cea mai rapidă și mai fiabilă externalizare a proceselor de afaceri care îmbunătățește performanța.

Dacă este ușor de implementat, ușor de utilizat, foarte receptiv și vă permite să vă adaptați la nevoile voastre comerciale actuale, este BPiON.

ECHIPA DE LEADERSHIP A BPiON

Esența motivației și a succesului nostru este echipa noastră de management tenace. Cu realizări dovedite, forța competitivă a echipei provine din cunoștințele noastre din industrii diferite, creând diversitate de gândire și idei transferabile.

Suntem la intersecția dintre GenX și GenY, venind din ambele părți cele mai bune trăsături de perseverență, dorința de învățare pe tot parcursul vieții, axați pe acțiune, fiind capabili să facem conexiuni într-un mod prietenos și deschis, în același timp fiind familiarizați cu noile tehnologii din era digitală, pe care le îmbrățișăm și le integrăm și în viețile noastre personale și profesionale. Dați-ne voie să vă prezentăm echipa de conducere a BPiON:

László Kovács

Manager Salarizare, Partener
Am mai mult de 14 ani de experiență profesională în salarizare și mai mult de 10 ani în funcții de conducere. Pe lângă diploma de economist, am fost atras de zona de taxe și am obținut o certificare de…

Krisztina Benkő

HR Manager, Partener
Sunt o persoană de resurse umane care nu se teme să citească o balanță. Am o mare experiență în business și am condus o echipă de contabilitate mai mulți ani. Sunt un cititor pasionat și un continu student, sunt „work in progress”…
BPION map with headquaters

BPiON Offices
Budapest, Warsaw​, Bucharest

BPiON Partner Network

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

AI O AFACERE REGIONALĂ?

Respectarea legislației locale în lumea financiară este o mare provocare în orice țară, de ce să lupți și cu complexitatea lingvistică și culturală?    

CLICK PE SERVICIILE NOASTRE PENTRU A AFLA MAI MULTE

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU GRATUIT

BPiON te informează privind Contabilitatea, Salarizarea, reglementările fiscale și tendințele europene privind externalizarea.

OBŢINEŢI NEWSLETTER

SOLICITĂ OFERTĂ

Ai nevoie de un partener de încredere pe care să te poți baza în gestionarea proceselor tale?
Contactează-ne și haide să discutăm.
Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta în următoarele de 24 de ore.

Solicită ofertă

Știm cum să gestionăm procesele tale de salarizare într-o manieră conformă cu GDPR, bazându-ne pe tehnologia noastră inteligentă. Dacă ești gata, și noi suntem.

BPiON_GDPRready_badge

Contactează-ne

hello@bpion.com
+36 70 679 02 79

99 Váci Avenue
1138 Budapest
HUNGARY

 

hello@bpion.com
+48 662 256 663

Krakowskie Przedmieście 13
00-071 Warsaw
POLAND

 

hello@bpion.com
+ 40 72 053 4426

15A Orhideelor, 13th floor,
6th District, Bucharest
ROMANIA

 

We are on.
Are you in?